Producció Integrada

Control Integrat de Plagues


Selecció, integració i ús de les tècniques de control de plagues més adequadesL’equip tècnic d’Orius Solucions Entomològiques consta de diversos assessors en gestió integrada de plagues totalment habilitats per a la validació del quadern d’explotació i per a la realització de la documentació d’assessorament que necessiten la major part de les explotacions agràries. 


Entenem que la conjunció dels diferents mètodes de control, sempre des del punt de vista tècnic, establint a priori els llindars econòmics de totes les possibles plagues per a cada mètode de control i avaluant el risc mediambiental dels mètodes de control químic, és la millor manera de conciliar els aspectes econòmics, l’eficàcia del control i el respecte amb el medi ambient.


Les nostres assessories tenen com a punt de partida tots els mètodes de control possibles analitzant quin és el millor mètode en cada cas.


A part de tots els punts d’obligat compliment de la documentació d’assessorament, el nostre protocol en el control de plagues parteix d’una inspecció inicial molt minuciosa de la zona i de totes les seves característiques, el resultat de la qual serveix per el desenvolupament de tot el disseny de plagues.


Quins serveis oferim?

Assessorament tècnic en el control de plagues en Producció Integrada.


Contacta'ns

Identificació d’insectes plaga a laboratori.Contacta'ns

Identificació i diagnòstic de la situació.

Resolució de problemes puntuals de plagues.

Contacta'ns

Validació del quadern d'explotació i realització de la documentació d’assessorament .

Contacta'ns

Xerrades informatives per a empreses i als seus treballadors.


Contacta'ns

Obtenció d’Organismes de Control Biològic útils per als cultius de Producció Integrada.


Obtenció d'Enemics Naturals

En col·laboració

Membres de

PER A UNA ECONOMIA DEL BÉ COMÚ, ACCEPTEM MONEDA SOCIAL DE QUALSEVOL TERRITORI PER LES NOSTRES ASSESSORIES EN GESTIÓ DE PLAGUES

Orius Solucions Entomològiques

C/Equador, 2  17800 Olot

654-082779   

info@orius.cat   Copyright © All rights reserved