Obtenció d'Enemics Naturals

Assessorament i subministrament d'Organismes de Control Biològic


La cura dels enemics naturals com a estratègia de control de plaguesOrius Solucions Entomològiques estem especialitzats en el Control Biologic de plagues. En els nostres serveis de control de plagues subministrem  també  Organismes de Control Biòlogic.


En el nostre servei de subministrament d'Organismes de Control Biològic, assessorem en la seva elecció i a més a més, tenim cura de totes les fases del procés, ja que entenem que no només és una compra d’un producte sinó que és una compra d’un organisme viu que ha de realitzar una funció i, per tant, s’ha de mantenir la millor qualitat en tot el procés per tal que aquests organismes no es malmetin i disminueixin la seva capacitat reguladora de la plaga.


Orius Solucions Entomològiques té com a objectiu aconseguir la qualitat necessària en tot el procés de subministrament d’Organismes de Control Biològic que proporcioni el millor control de la plaga.


Per aconseguir-ho, els nostres serveis inclouen:  • Assessorament en la selecció de l’Organisme de Control Biològic disponible al

mercat més adient per a cada cas.


  • Seguiment i custòdia de l’enviament i la recepció dels Organismes de Control

Biològic seleccionats.


  • Controls de qualitat sobre els Organismes de Control Biològic rebuts.


  • Assessorament en la metodologia a aplicar en el moment de l’alliberament de

l’Organisme de Control Biològic seleccionat.


  • Seguiment de l’evolució d’aquests organismes un cop alliberats.En col·laboració

Membres de

PER A UNA ECONOMIA DEL BÉ COMÚ, ACCEPTEM MONEDA SOCIAL DE QUALSEVOL TERRITORI PER LES NOSTRES ASSESSORIES EN GESTIÓ DE PLAGUES

Orius Solucions Entomològiques

C/Equador, 2  17800 Olot

654-082779   

info@orius.cat   Copyright © All rights reserved