Sensibilització

Projectes de Sesibilització

 

L'educació és la clau pel respecte i la preservació del medi natural

 

 

L’objectiu principal d’Orius Solucions Entomològiques és divulgar les solucions que ofereixen els organismes beneficiosos als problemes d’àmbit agroforestal.

 

Un dels eixos principals en què es desenvolupa la transferència d’aquest coneixement és la realització de projectes d’educació ambiental, ja siguin de caire tècnic per a empreses del sector, com de caire més divulgatiu per a persones interessades en el tema i per a centres educatius.

.

Les nostres activitats proposades són:

 

XERRADES INFORMATIVES PER A PROFESSIONALS DEL SECTOR

 

Realitzem xerrades informatives o cursos sobre les plagues i el seu control, sobre la legislació en matèria de control de plagues i sobre tota la documentació requerida per a poder realitzar tractaments fitosanitaris.

 

Aquestes xerrades van adreçades a jardiners, agricultors, empreses agroforestals, empreses de tractaments fitosanitaris i als seus treballadors

 

 

 

TALLERS EDUCATIUS

 

Creiem en l’educació com a clau per al respecte i preservació del medi natural, eduquem en el lleure a infants i adults donant prioritat a la llibertat d’expressió, de pensament i de decisió.

 

És per això que facilitem coneixement i eines sobre el medi natural, les seves característiques i funcions i que els participants siguin lliures de decidir, crear el seu propi punt de vista i opinió.

 

Els nostres tallers van destinats a infants i adults, d'escoles, centres cívics, eco-xarxes, visitants de fires o qualsevol altre col·lectiu o entitat interessada a conèixer el paper dels insectes beneficiosos als ecosistemes agroforestals i la seva importància per a les persones.

 

Els tallers que oferim són:

  • DESCOBRINT UN PETIT MÓN, ELS INSECTES DE LES NOSTRES PLANTES

 

  • LA VIDA EN UN HOTEL D'INSECTES, CREA EL TEU PROPI HOTEL D'INSECTES

 

Orius Solucions Entomològiques confia amb Niu Instint per a la realització dels tallers sesibilització de caire divulgatiu, ja que consta de professionals amb una llarga experiència al sector de l’educació ambiental i del lleure.

 

Compartim amb Niu Instint la seva visio i sensibilitat sobre a l'hora de dur a terme activitats al medi rural i natural. Niu instint, a més realitza projectes de sensibilització d’altres temàtiques a centres educatius.

Orius Solucions Entomològiques

C/Equador, 2 17800 Olot

654-082779

info@orius.cat Copyright © All rights reserved